KEVYESTI TÖISSÄ –HOITO- JA VALMENNUSPAKETTI TULE-VAIVOJEN EHKÄISYYN

Tiedättekö, paljonko yrityksellenne aiheutuu vuosittain lisäkuluja tuki- ja liikuntaelinvaivojen vuoksi? Tutkimusten mukaan yksi sairauslomapäivä maksaa teollisuuden alalla yritykselle 300 euroa päivä.

Suomessa suurin syy työstä poissaoloon ovat erilaiset tuki- ja liikuntaelinvaivat. Huolimatta vuosia jatkuneista kohdennetuista yrityksistä parantaa ja ehkäistä tuki- ja liikuntaelinvaivoja nämä vaivat lisääntyvät kaiken aikaa.

Tarjoamme teille pysyvän ratkaisun tuki- ja liikuntaelinongelmiin.
Kevyesti Töissä –hoito- ja valmennuspaketti sisältää 5 tapaamista fysioterapeutin kanssa ja 5 Alexander-tekniikkaan perustuvaa kehonkäytön yksityistuntia. Opetus voidaan tarvittaessa toteuttaa myös 2 tunnin ryhmäopetuksena (enintään 12 henkilöä/ ryhmä).

Vuonna 2015 julkaistun ASPEN –tutkimuksen mukaan fysioterapian ja Alexander-tekniikan yhdistämisellä saatiin tehokkaita ja kestäviä tuloksia tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsivien ihmisten kanssa. Näitä tuloksia olivat:

- Parempi kehonhallinta ja asentotuntoaisti
- Selän lihasten toiminnan tehostuminen ja vahvistuminen
- Kehon lihasten joustavuuden ja voiman lisääntyminen
- Selkäkipujen väheneminen
- Päivittäisen toimintakyvyn lisääntyminen

Tulokset osoittautuivat kestäviksi pitkällä aikavälillä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yhdistelmä hoitaa TULE-vaivoja pysyvästi.

Paketti sisältää (per henkilö):

Viikko 1. 2 käyntiä fysioterapiassa. Diagnoosi ja hoitosuunnitelma, hoito
Viikko 2. 2 Alexander-tekniikan yksityistuntia. Hyvän kehonkäytön perusteet
Viikko 3. 1 käynti, jossa mukana sekä fysioterapeutti että kehonkäytön opettaja. Hyvän kehonkäytön yhdistäminen fysioterapeuttisiin harjoituksiin
Viikko 4. 1 kehonkäytön yksityistunti
Viikko 5. 1 kehonkäytön yksityistunti
Viikko 11. 1 käynti fysioterapiassa
Viikko 23. 1 käynti fysioterapiassa

Paketin hinta € 950,00/ hlö

Paketille on haettavissa Työsuojelurahaston pilottitukea, joka on enintään 50% kokonaiskustannuksista. Haun tekee asiakasyritys. Haku edellyttää, että pakettiin sisällytetään arviointi paketin tuloksista ja vaikutuksista. Arvioinnin pohjana käytetään Auron-lomaketta. Lisäksi arviointia varten kartoitetaan asiakkaan tiedontarve. Arvioinnin hinta alkaen € 950,00/ paketti/ 10 hlöä. Arviontikustannukset alenevat portaittain ryhmäkoon kasvaessa. Lisätietoa www.kevyestitoissa.fi