© 2014 Tampereen Omt-Keskus Oy | Aleksis Kiven Katu 18B, 33210 Tampere | Puh. 03 223 5566 | omt(ät)omtkeskus.fi
Tampereen OMT-Keskus Oy
Kattava fysioterapiakeskus Tampereen ydinkeskustassa
Asiantuntijat

  • 4 OMT fysioterapeuttia
  • 5 Fysioterapeuttia (2 alaraaja ft, 1 urheilu ft, 1 työ ft ja ryhmä ft)
  • 1 Laillistettua hierojaa
  • 1 Sensomotoriikan erikoisasintuntija

Jouko Nuuttila, OMT ft, toimitusjohtaja

Olen ensimmäisiä OMT- fysioterapeutteja Tampereella (v.91). Pystyn auttamaan asiakkaitani käsien ja jalkojen säteily- ja puutumisoireissa. Kuntoutus myös olkapää ja polviongelmiin sekä päänsärky että rintarangankipuihin.
Toimin hiihdonopettajana Ylläksellä ja olen Golfin fysioterapiaammattilainen.
Mottori: ”Vierivä kivi ei sammaloidu”

Henkilökunta
Mika Halonen, OMT ft

Toiminut fysioterapeuttina yli 25 vuotta. Erikoisosaamista on vuosien mittaan kertynyt mm. Ortopedinen Manuaalinen Terapia(OMT), MDT (McKenzie), Fasciamanipulaatio (Stecco), Liikekontrollihäiriöt(Kinetic Control), Diacutaaninenfibrolyysi("koukutus"), Hermokudos ongelmat (Neurodynamic solutions),  Akupunktio, Kinesioteippaus.
Edellä mainituilla metodeilla pystyn auttamaan ja helpottamaan pehmytkudos, nikama ja välilevy ongelmista kärsiviä sekä normalisoimaan toimintakyvyn häiriöitä.
Mottoni on "Oikea liike oikeaan aikaan"

Antti Haanpää, OMT ft

Fysioterapiaa  -85- vuodesta lähtien, kurssilta kurssille kulkien, asiakkaitten hyväksi opiskellen.

Erityisosaaminen: Monipuoliset rangan ja raajanivelten mobilisointi-/manipulointitekniikat, lihaskäsittelyt fasciakäsittelyineen erilaisten kiputilojen ja toimintahäiriöiden korjaamiseksi, 

Huimaus, päänsäryt ja purentaelinten toimintahäiriöt. Välilevyongelmat säteilykipuineen (MDT--koulutus.)
Kinesio-teippaus. Akupunktio.
”Kaiva vaivan syy esiin - sen poistaminen auttaa aina!”

Sirpa Tapaninen,

Alexander-tekniikan opettaja, Astanga-joogan ohjaaja, YTM. Olen työskennellyt v. 2002 lähtien yksityisoppilaiden, työyhteisöjen ja harrastusryhmien kanssa. Astanga-joogan opettaja 2002 lähtien. Olen opettanut Tampereen Astanga-jooga -koululla, yrityksissä, omassa jooga-koulussa sekä yksityistunneilla. V.1997-2017 arviointikonsultti kehitysyhteistyössä ja kotimaisessa sotessa.
Motto: ”Kuka tahansa voi oppia vaivatonta kehon käyttöä”.

Laura Salo, ft MDT/ Maitland erikoistuva

Fysioterapeutin vankka työkokemukseni on karttunut erikoissairaanhoidosta. Esimerkiksi leikkauksia edeltävä ja niiden jälkitilojen fysioterapeuttinen hoito, myös monivammojen kohdalla, on hyvin tuttua. Hoitotulokset ja positiiviset asiakaspalautteet esimerkiksi pitkittyneen kivun hoidosta manuaalisen terapian keinoin (nikamien, nivelien, hermokudosten mobilisointi ja pehmytkudos- ja faskiakäsittelyt) ovat olleet vakuuttavia. McKenzie-menetemä on ollut käytössäni. Kokeneena fysioterapeuttina rankaperäisistä häiriöistä johtuvat liikunta- ja tukielimien toimintaongelmat pistän kuriin. Purentaongelmiin olen perehtynyt ja löytänyt asiakkaiden kanssa niihin hyviä ratkaisuja.

Mikko Nuuttila, ft AMK

Toimin OMT-Keskuksessa urheilufysioterapian konsultointi tehtävissä. Toimin Kiinan lumilautamaajoukkueen fysioterapeuttina ja vastaan fysiikkavalmennuksesta Korean 2018 talvi Olympialaisiin saakka.
Autan asiakkaitani saavuttamaan oman huippusuorituksensa haluamassaan tavoitteessa oli se sitten urheilun parissa tai arjessa.
”Kivuton ja optimaalinen liike on avain liikunnalliseen ja parempaan hyvinvointiin.”
Anu Haverinen-Lehtimäki, ft AMK, PhysioPilates-ohjaaja

Toimin OMT-Keskuksessa fysioterapeuttina. Ohjaan ja autan asiakkaita tuki- ja liikuntaelinten ongelmien kuntoutuksessa ja ennaltaehkäisyssä. Manuaalisen fysioterapian kuten esimerkiksi purentalihasten- tai fasciakäsittelyjen ohella annan parasta mahdollista informaatiota ja toiminnallista ohjausta kuntoutuksen edistämiseksi ja tulosten säilyttämiseksi. Yksilöllisen fysioterapian lisäksi järjestän ja ohjaan asiakasryhmille fysioterapia-, ilmajooga- ja pilateskursseja. Ryhmäpalveluihin voi tutustua osoitteessa www.fptaika.com
Työssä ja vapaalla mottoni on -liiku ja nauti enemmän elämästä. Liikunta huoltaa kehoa ja mieltä sekä ennalta ehkäisee monia sairauksia ja on osa niiden hoitoa. Mikä parasta liikunta antaa uutta energiaa ja voimaa myös väsymyksen tilalle.

Matti Nuuttila Koulutettu hieroja

Olen toiminut vuosikymmenen ajan Hieroja/monialayrittäjänä edistämässä Tamperelaisten hyvinvointia.
Useimmat asiakkaani kärsivät selkä- tai niskahartia-alueen lihas jumeista. Työn tai harrastusten aiheuttamiin jumien ja kipujen lievittämiseen sekä lihasten rentouttamiseen hyödynnän klassisen ja urheiluhieronnan menetelmiä.
”Hyvä olo tulee rennoista lihaksista.”